Wie ben ik

Mijn naam is Lyanda Noordeloos (1962). Van nature ben ik een energiek, flexibel en positief ingesteld persoon. Mijn kracht ligt in mijn verbindend vermogen, mijn resultaatgerichtheid en mijn kwaliteit om overzicht te houden bij ingewikkelde zaken. Ik heb meerdere rollen binnen HRM gehad, in diverse branches, en ben gewend op verschillende niveaus te acteren en snel te schakelen.

Daarbij ben ik geboren met een optimistisch ‘gen’ en (volgens de meesten) een goed gevoel voor humor. Ik blijf ‘eager’ om mijzelf steeds weer verder te ontwikkelen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een praktische en persoonlijke benadering. In de dienstverlening staat jouw of jullie vraag centraal. Wat zijn jullie wensen en hoe kan ik daar het beste bij aansluiten? Door mijn achtergrond en ervaring ben ik in staat snel te schakelen en in korte tijd de belangrijkste zaken te doorgronden, zodat we snel aan de slag kunnen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat ik voor u of jullie organisatie kan betekenen? U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 44 46 86 67 of ga naar contact.

Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wilt u meer weten over mij? U kunt telefonisch mij bereiken op 06 - 44 46 86 67 of een mail versturen naar contact@lynos.nl.