Programma

Het ontwikkelen van een andere houding: In de Mindfulness-training staat het leren van een vaardigheid centraal. U leert het beste door veel te oefenen en te ervaren. Het doel is om Mindfulness te integreren in uw dagelijkse leven, dus werk en privé..Mindfulness is geen trucje , maar een vaardigheid, een houding die u in veel gevallen in een aantal weken goed onder de knie kunt krijgen. Net zoiets als fietsen eigenlijk, in het begin wiebelig en al doende leert u in korte tijd vaardig en soepel fietsen.

Voor grote organisaties werk ik met een collega-trainer. We spitsen de training toe op de situatie. Oefeningen worden aangescherpt met praktijkvoorbeelden uit de eigen organisatie en bedrijfscultuur. De standaard achtweekse training passen we in overleg aan: op welke tijden, met welke trainingsduur en –intensiteit, het soort oefeningen. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid voor het bewaken van de hoge kwaliteit van de training. En we kijken naar de inbedding van mindfulness in het human resources beleid. Van het management van de organisatie verwachten we dat de medewerkers de ruimte en steun voor deelname krijgen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat ik voor u of jullie organisatie kan betekenen? U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 44 46 86 67 of ga naar contact.

Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wilt u meer weten over mij? U kunt telefonisch mij bereiken op 06 - 44 46 86 67 of een mail versturen naar contact@lynos.nl.