Coaching en Training

‘Mensen begeleiden in zelfregie, processen laten stromen en het antwoord zoeken op de échte vraag’
Dat is de kern van mijn werk als Coach en Trainer
Zelfregie betekent voor mij dat iemand leiding neemt in zijn/haar situatie, vertrouwen heeft in zijn/haar capaciteiten om iets te bereiken en het gevoel, dat wat hij/zij wil bereiken ook bij hem/haar past. Maar ook: weten wat niet bij je hoort. Hoe ga jij met jezelf en anderen om? Wat is jouw rol in het geheel? Hier coach en train ik medewerkers en teams in, waarna de inzichten en ontwikkelingen direct omgezet worden naar concrete, praktische acties op het werk en privé. Dat doe ik als ontwikkelmethode en/of bij conflictsituaties.
Ik krijg terug dat mijn humoristisch confronterende manier mijn grote kracht is omdat ik dat doe in de veiligheid van respectvolle belangstelling en professionele betrokkenheid. Medewerkers komen in hun kracht te staan en teams vinden elkaar, ook na een conflictperiode.

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat ik voor u of jullie organisatie kan betekenen? U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 44 46 86 67 of ga naar contact.

Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wilt u meer weten over mij? U kunt telefonisch mij bereiken op 06 - 44 46 86 67 of een mail versturen naar contact@lynos.nl.