Werkwijze

Tijdens coaching en trainings- trajecten wordt er gewerkt volgens een continue proces van reflectie en het oefenen van vaardigheden, op een confronterende en respectvolle manier. Via deze inzichten veranderen belemmerende overtuigingen in effectieve en efficiënte handelingen.

  • Bij alle trajecten ga ik er op in hoe iemand zijn/haar kwaliteiten optimaal kan benutten in het werk en/of privé.
  • Hoe iemand met minder spanning en stress in het leven kan staan en toch meer resultaat kan bereiken.
  • Vaak zie je al meteen dat er concrete, positieve veranderingen plaatsvinden, de ontwikkeling is vaak direct zichtbaar.

Doordat ik jarenlang een managementfunctie heb bekleed, geeft mij dat extra handvatten om mensen in leidinggevende functies te coachen.

Waar?

Ik kom naar de locatie van de werkgever of/en ik houd praktijk in Santpoort-Noord. Indien ik verwacht dat dit bevorderlijk is, wandel ik coachend door Duin en Kruidberg (ook in Santpoort-Noord).

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat ik voor u of jullie organisatie kan betekenen? U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 44 46 86 67 of ga naar contact.

Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wilt u meer weten over mij? U kunt telefonisch mij bereiken op 06 - 44 46 86 67 of een mail versturen naar contact@lynos.nl.