Mindfullness

‘Mensen begeleiden in zelfregie, processen laten stromen en het antwoord zoeken op de échte vraag’
Dat is de kern van mijn werk als Trainer Mindfulness MBSR
Mindfulness is een krachtig middel om dit te bereiken.

Mindfulness voor organisaties

De achtweekse mindfulnesstraining is speciaal bewerkt op organisaties en hun medewerkers. Wekelijks krijgen de medewerkers een bijeenkomst op het werk en daarnaast oefenen ze regelmatig thuis. In de achtweekse wordt aandacht besteed aan hoe je de mindfulness integreert in het werk, zodat je met meer vitaliteit, focus en creativiteit kunt werken. Bewust handelen, met focus en aandacht, is een must in de hectiek van alle dag, ook in stressvolle situaties.

Wat is mindfulness?

Mindfulness of stressreductietraining is een wetenschappelijk onderbouwde methode die mensen helpt om beter om te gaan met gedachten, emoties en lichamelijke reacties. Mindfulness gaat over de kunst om met bewuste aandacht aanwezig te zijn met de ervaring van moment tot moment. Door deze bewuste aandacht werken mensen minder volgens hun automatische piloot, waardoor zij meer zelfregie kunnen pakken en hun échte vraag ontdekken waarna processen beter stromen.

Opbrengsten mindfulness

ontspanning + creativiteit energie + concentratie inzicht eigen gedrag actiever luisteren effectievere communicatie   stress
piekeren
verzuim
bloeddruk
slapeloosheid

Mindfulness helpt u om beter om te gaan met hectiek van alle daag en onvermijdelijke onrust of stress. Het streven is om bewust te leren handelen, met focus en aandacht, ook in stressvolle situaties. U leert om om te gaan met onprettige gevoelens en gedachten en deze om te buigen naar helpende gedachte. Van daar uit maak je bewuste keuzes en staat u in uw persoonlijke kracht en kan u uw juiste aandacht en vitaliteit gebruiken op de werkvloer.

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat ik voor u of jullie organisatie kan betekenen? U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06 – 44 46 86 67 of ga naar contact.

Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in één van mijn diensten? Of wilt u meer weten over mij? U kunt telefonisch mij bereiken op 06 - 44 46 86 67 of een mail versturen naar contact@lynos.nl.